INTRO DUIK

Je eerste ademteugen onder water vergeet je nooit meer. Het is best spannend en er gaat een wereld voor je open! 
Onze ervaren PADI Instructeurs en Divemasters zijn altijd dichtbij zodat je je in het zwembad geen moment onveilig hoeft te voelen.
De lucht van je duikfles komt met geruststellend gemak uit de ademautomaat en met je duikbril kun je onder water prima zien. Vinnen maken het zwemmen makkelijker en met je trimvest kun je bepalen of je zinkt, zweeft of drijft. De manometer geeft aan hoeveel lucht je nog hebt. 
Meldt je van tevoren aan en neem zwemkleding mee. Wij zorgen voor je wetsuit en duikuitrusting. Na een theorie briefing duiken we een uur onder. Je leert eenvoudige skills zoals een laagje water uit je masker verwijderen en het terugvinden van je ademautomaat als je die per ongeluk niet meer in je mond hebt. Met een potje onderwater frisbee-en sluiten we de duik af.
Bij Divection is de introduik gelijk aan de eerste zwembadduik en zwembadles van de Open Water Diver cursus. Een uitgebreide duik, met als voordeel dat je direct na de duik kunt kiezen om door te gaan met de Open Water Diver cursus, zonder een avond te verliezen.
Kijk snel in de agenda voor een datum die jou uitkomt of neem even contact op!

Tip! Ook erg leuk als bedrijfsuitje! 

Enthousiast geworden? mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en meld je aan!