Start je volgende avontuur

Klaar om te leren duiken?

2023 Update:

In het begin van het jaar is het water nog fris. Vanaf Mei gaan we weer regelmatig buitenduiken.
Ondertussen is het druk in de zwembaden met Freedivers, Open Water Diver cursisten, opfrissers en ook
Ook voor bijvoorbeeld de droogpakspecialty of Rescue Diver kun je bij ons terrecht!
Bel of mail ons gerust als je een vraag hebt. En zijn we onder water, dan bellen we je zo spoedig mogelijk terug.

Vind jouw cursus:

De Agenda, met daarin alle cursussen vind jeĀ  hier

Meer informatie over alle cursussen kan ook in het Menu gevonden worden, en onder de “boek nu” knop vind je alle praktische details.

PADI- Discover Scuba Diving

Maak kennis met duiken in het zwembad

Heb je je altijd al afgevraagd hoe het is om onderwater te ademenden en de wereld onder de golven te ontdekken? Het kan allemaal dankzij duiken. Met deze proefduik neem je de eerste stap in je duikavontuur. Veilig in het zwembad. Je maakt kennis met de uitrusting, leert de eerste theoretische principes, neemt je eerste ademteug onderwater en ervaart het gevoel van gewichtloosheid.

PADI- Open Water Diver Course

Leer buiten duiken

Na het afronden van deze cursusĀ  kan je overal ter wereld duiken. Van de warme koraalriffen in de rode zee, tot aan de ijzige wateren van Noorwegen. Dit is allemaal mogelijk omdat PADI wereldwijd erkent is. Met dit brevet kun je vrijelijk duikspullen huren, je eigen flessen vullen en meedoen aan duiktrips die tot een diepte van 18 meter gaan. Je leert alles wat nodig is om veilig en verantwoordelijk te duiken.

Duikschool sinds 2002

Wij zijn al sinds 2002 in Amsterdam actief. Hier zijn we uitgegroeid tot een internationaal team, vol met gepassioneerde instructeurs en divemasters. Allen met een liefde voor duiken die we graag met jou delen!

Instagram