Start je volgende avontuur

Klaar om te leren duiken?

Eerstvolgende cursus:

Wil je op vakantie duiken, maar heb je geen zin om daar je theorie en zwembadduiken te doen?

Dat hoeft niet!

Je kunt alle zwembadduiken en theorielessen in Amsterdam in drie avonden doen, en de vier buitenwaterduiken op vakantie of in de zomer bij ons maken.

Kosten 339,- incl.

Referral Open Water Diver course A

 
Mo 18 Oct 18:30h – 22:30h Pool & Theory
Mo 25 Oct 18:30h – 22:30h Pool & Theory
Mo 1 Nov 18:30h – 22:30h Pool & Theory

PADI- Discover Scuba Diving

Maak kennis met duiken in het zwembad

Heb je je altijd al afgevraagd hoe het is om onderwater te ademenden en de wereld onder de golven te ontdekken? Het kan allemaal dankzij duiken. Met deze proefduik neem je de eerste stap in je duikavontuur. Veilig in het zwembad. Je maakt kennis met de uitrusting, leert de eerste theoretische principes, neemt je eerste ademteug onderwater en ervaart het gevoel van gewichtloosheid.

PADI- Open Water Diver Course

Leer buiten duiken

Na het afronden van deze cursus  kan je overal ter wereld duiken. Van de warme koraalriffen in de rode zee, tot aan de ijzige wateren van Noorwegen. Dit is allemaal mogelijk omdat PADI wereldwijd erkent is. Met dit brevet kun je vrijelijk duikspullen huren, je eigen flessen vullen en meedoen aan duiktrips die tot een diepte van 18 meter gaan. Je leert alles wat nodig is om veilig en verantwoordelijk te duiken.

Duikschool sinds 2002

Wij zijn al sinds 2002 in Amsterdam actief. Hier zijn we uitgegroeid tot een internationaal team, vol met gepassioneerde instructeurs en divemasters. Allen met een liefde voor duiken die we graag met jou delen!

Instagram