Duikinstructeur

Deel je kennis

In Amsterdam doen de meeste jonge duikers die PADI-instructeur willen worden dat omdat ze willen reizen. Als PADI Open Water Scuba Instructor of hoger is je certificaat wereldwijd geldig. Dus als je je verveelt met het eten van nog een Pad Thai, pak je het vliegtuig en bekijk je werkmogelijkheden in het Caribisch gebied.

De Cursus

Als je geïnteresseerd bent om PADI Instructeur te worden, neem dan contact met ons op. We kunnen jouw Instructor Development Course (IDC) aanpassen aan jouw behoeften. Er zijn meer manieren om dit te doen dan we op onze website kunnen plaatsen.

We werken samen met enkele van de meest succesvolle IDC-centra over de hele wereld. Je kunt hier een deel van je IDC doen en eindigen op een tropische locatie, of andersom.

Onze in-house Course Director is Jake Childs, geboren in Australië en momenteel woonachtig in Amsterdam. Dit betekent dat de voertaal tijdens je IDC Engels is.

De planning

Onze IDC wordt uitgevoerd in 3 delen;

Duik theorie
Dit gedeelte wordt online ingevuld met behulp van het PADI e-learningsysteem. Dit is een optionele stap, maar wordt ten zeerste aanbevolen. Dit onderdeel kun je thuis invullen.

Online gedeelte
Dit gedeelte wordt online ingevuld met behulp van het PADI e-learningsysteem, dit kan op elk moment worden voltooid voordat u het persoonlijke gedeelde van de IDC bijwoont.

Face-to-face gedeelte
Gedurende deze tijd leert u hoe u, en wordt er van u verwacht, dat u beperkte lesopdrachten uitvoert, nemen we de tijd om ervoor te zorgen dat elke kandidaat zich op zijn gemak voelt en ver boven de acceptabele niveaus kan presteren voordat deze deelneemt aan uw instructeursexamen. We schatten dat het face-to-face gedeelte 6 dagen in beslag zal nemen.

Vereisten en prijs

  • PADI Divemaster, PADI Assistant Instructor of een huidig ​​Instructor-lid met een goede reputatie bij een andere trainingsorganisatie voor recreatieve duikers.
  • 18 jaar of ouder.
  • Huidige duikmedische gegevens behaald in de afgelopen 12 maanden en inclusief de einddatum van de IE die wil worden bijgewoond.
  • Volledige EHBO-certificering behaald in de afgelopen 2 jaar.
  • Bevestiging van voltooiing van het online gedeelte van de IDC.
  • Gecertificeerd voor minimaal zes maanden met 60 gelogde duiken; deelname aan het IE vereist een minimum van 100 duiken.

Prijs ongeveer €3000,- euro.